Dunajská Streda - autem
Zájezd pro jednotlivce
Doprava vlastním autem

TERMÁLNÍ LÁZNĚ - DUNAJSKÁ STREDA

 

AKCE: při 7-denním pobytu se místo 7 nocí platí 6 nocí!

Sleva 10% pro osoby nad 60 let. 

Minimální počet nocí jsou 2.

 

V Thermalparku Dunajská Streda je využívána termální voda s vysokou koncentrací minerálních látek z vrtu vyvěrajícího přímo u hotelu THERMALPARK**. Na ploše 18 hektarů se nachází celkem 10 interiérových a exteriérových bazénů s mineralizovanou léčivou a termální vodou o teplotě od 24 °C do 40 °C. Návštěvníkům, toužícím po osvěžení, jsou k dispozici čtyři vnitřní a šest venkovních bazénů. Přesvědčte se, že tato termální voda je vhodná nejen k plavání a čvachtání, ale že má příznivé účinky na pohybové ústrojí a jeho choroby. Celý wellness komplex je bezbariérový, u bazénu Rotunda se nachází speciální pohyblivé sedadlo (výtah) do vody pro osoby na invalidním vozíku.

Začátkem hlavní sezóny roku 2012 byla dokončena rekonstrukce a výstavba nových vnějších bazénů. Pro nejmenší to znamená bezstarostné čvachtání v příjemném zeleném prostředí. Nová skluzavka uprostřed dětského bazénu s novou technologií je pro Vaše ratolesti absolutním favoritem.


Starším návštěvníkům, kteří si chtějí užít blahodárných účinků termální vody, zase nabízí relax na úplně nové úrovni. Sedací část relaxačního bazénu s horkou léčivou, vysoce mineralizovanou vodou, byla rozšířena o nové pohodlné sedací plochy. Celé prostředí bazénu tak dostalo příjemný jižanský charakter s přátelskými teplými barvami.

Koupání chtivým, kteří hledají vodní zábavu, vřele doporučujeme větší část zmíněného relaxačního bazénu. Početné pestré vodní atrakce, náš dobře známý velký tobogán a skutečná letní atmosféra s bezkonkurenčním výhledem na jezírko se zeleným ostrovem bude pro Vás jako balzám na duši.

V těsné blízkosti těchto bazénů je vybudována obrovská terasa s letním barem a pěkným výhledem na celé okolí.

Termální voda vyvěrá z hloubky 1.600 metrů a na povrchu dosahuje 57 °C.

 

Ubytování:

Hotel*** je součástí hlavní budovy koupaliště, která byla zrekonstruována v roce 2004. Během rekonstrukce vznikla hotelová část. Hotel nabízí ubytování v moderně zařízených pokojích, z nichž dva jsou připraveny speciálně pro tělesně postižené osoby. Součástí každého pokoje je sociální zařízení a koupelna se sprchou. Na každém pokoji je televizní přijímač. Z pokojů, přes chodbu, je přímý vstup k bazénům v budově. Hoteloví hosté se mohou stravovat v budově v denním baru, kde jsou podávány snídaně i celodenní strava.

Penzion návštěvníkům poskytuje klid a pohodlí v zadní části areálu. Hosté se mohou ubytovat v některém z dvou- a třílůžkových prostorných pokojů či v apartmánu.

 

Služby navíc:

  • animační program (po dobu sezóny)
  • dětský miniklub (po dobu sezóny)
  • sleva 10% na wellness masáže a procedury
  • WI-FI připojení v celém areálu
  • bezplatné parkování

 

Cena za osobu na noc zahrnuje:

  • ubytování v hotelu termálního koupliště
  • polopenzi formou bohatého bufetu na hotelu
  • neomezené vstupy do všech vnitřních a venkovních bazénů

 

Ubytovaní hosté ve věku 15-70 let platí na místě lázeňskou taxu 0,90 EUR/osoba/noc - není v ceně

 

Podívat se můžete i na nabídku zájezdů: Termální koupaliště Velký Meder.

Rezervovat